RSBC oznamuje prodej nákupního parku PARÁDA SHOPPING

RSBC oznamuje prodej nákupního parku PARÁDA SHOPPING

RSBC oznamuje, že dne 13. října 2016 v souladu se svojí investiční strategií prodala svůj podíl v nákupním parku PARÁDA SHOPPING Hodonín. Cena ani další podrobnosti transakce nebudou zveřejněny.

Podíl na nákupním parku PARÁDA SHOPPING skupina RSBC akvírovala v červnu 2015 od společnosti Lordship a převzala tak řízení a správu objektu čítajícího nákupní jednotky na obchodní ploše 4040 m².

„Z pohledu RSBC jde o správné investiční rozhodnutí. Prodeji nemovitostí aktuálně nahrávají jejich rostoucí ceny, za kterými v případě obchodních zón stojí mj. jejich vysoká obsazenost. Během šestnácti měsíců se nám podařilo postupně zvyšovat efektivitu celého projektu a investici RSBC tak velmi výhodně zhodnotit,“  dodal k transakci člen představenstva RSBC, Chris Kottnauer.

Nákupní park PARÁDA SHOPPING se nachází v centru města Hodonín. Jedná se o zavedené nákupní retailové centrum fungující od roku 2008. Nákupní park je znám pro rozmanitou nabídku svých obchodních jednotek i těsnou blízkost s několika supermarkety.