Alza.cz a Jakub Vágner strategickými partnery na trhu rybářských potřeb

Alza.cz a Jakub Vágner strategickými partnery na trhu rybářských potřeb

Silní spojenci se zaměří na rozvoj trhu s rybářským vybavením a uspokojení všech potřeb milovníků ryb

Praha 16. 02. 2017 – Alza.cz a.s. a JV Rybářské potřeby s.r.o. Jakuba Vágnera oznámili na veletrhu For Fishing v Praze - Letňanech strategické partnerství. Rybářům nabídnou široké produktové portfolio světových i domácích značek a špičkový servis.

Lídr internetového trhu Alza.cz a.s. se dohodl na strategické spolupráci s Jakubem Vágnerem, ikonou tuzemského i světového rybaření. Silné spojenectví přinese rozvoj trhu rybářských potřeb s cílem uspokojit i největší nároky milovníků ryb. Alza.cz a.s. propojí veškeré výhody a pohodlí on-line nakupování se zkušenostmi Jakuba Vágnera a sítí prodejen společnosti JV Rybářské potřeby s.r.o.

„Rybářům nabídneme jedinečnou paletu světových i domácích značek, prvotřídní služby s důrazem na bezkonkurenční záruční a pozáruční servis, spolehlivost a atraktivní ceny,“ uvedl Karel Kučera, ředitel marketingu Alza.cz.

„Rybaření a příroda jsou můj život a rád bych v tomto oboru vybudoval něco pro další generace,“ říká Jakub Vágner. „Strategickým spojením se společností Alza.cz mohu výborně uplatnit svoje dlouholeté rybářské zkušenosti, které nám dávají šanci uspět nejen v České republice, ale výhledově i na zahraničních trzích. S Alzou máme rozpracováno několik projektů, jejichž další rozvoj dává velký smysl a věřím, že je budeme moci brzy představit.“

Podle posledních údajů je v České republice více než 300 tisíc registrovaných rybářů. Rybaření je stále populárnějším koníčkem i sportem, za který neváhají ti, kteří propadli této tiché vášni utratit i statisíce. Na trhu však doposud chyběl subjekt, který by spojil vášeň pro ryby s dokonale propracovanou produktovou nabídkou a servisem.

Alza slibuje kontinuální rozšiřování produktové nabídky v segmentu Rybaření o nové světové  i tuzemské značky. Produkty budou zákazníkům okamžitě dostupné skladem. Díky špičkovým logistickým službám Alzy se k zákazníkům dostanou ve velmi krátkém čase, včetně sobot a nedělí.

Po dobu trvání veletrhu For Fishing 16. – 19. 2. 2017 je pro návštěvníky stánku Alzy připravena sleva na nákup rybářských potřeb a doprava zdarma. Speciálně pro návštěvníky veletrhu bude na místě expozice v hale č.4 připraven AlzaBox, do kterého Alza doručí objednávky do dvou hodin od objednání.

O společnosti Alza.cz, a.s.

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen rekordní obraty roku 2016, ve kterém Alza utržila celkem 17,4 miliard Kč bez DPH, ale také řada inovací na poli e-commerce. Alza doručuje své zboží a má otevřené prodejny nejen v pracovních dnech, ale i o víkendu. Své objednávky si zákazníci Alzy mohou vyzvednout v široké síti samoobslužných AlzaBoxů. Zákazníkům nabízí unikátní klubový program Alza Premium, podporuje start-upy v rámci programu AlzaVenture pro herní a hi-tech nadšence otevřela  Alza TechZone v Holešovicích a neustále rozšiřuje své produktové portfolio. V Praze a Bratislavě vybudovala jedinečný Apple Shop. Za své úspěchy získala nespočet ocenění, například Nejdůvěryhodnější značka mezi e-shopy, a celou řadu dalších. Ve třetím ročníku Alza Awards 2016 ocenila nejlepší firmy a produkty roku. Nejdůležitější Alza milníky naleznete zde.

Jakub Vágner je ikonou českého i světového rybaření. Stojí za společností JV Rybářské potřeby s.r.o. V červnu roku 2014 byla založena dvěma společníky, světově proslulým rybářem, dobrodruhem a cestovatelem Jakubem Vágnerem a soukromou investiční skupinou RSBC finančníka Roberta Schönfelda společnost Jakub Vágner Rybářství a.s., zaměřená na rybářství a rybníkářství ve smyslu komplexní akvakultury, která navazuje na dosavadní široké zkušenosti obou obchodních partnerů. Vedle sportovního rybolovu, produkčního rybářství, prodeje rybářského vybavení, obchodního zastoupení světových značek sladkovodního rybářství, oborových médií a rekreačních resortů pro rybáře, se skupina zaměřuje také na osvětu a propagaci ryb a rybaření.